Primăria Timișoara continuă amenajarea zonei recuperate de la diverse firme care ocupau domeniul public în mod ilegal.

În locul fostelor construcții a apărut un teren de baschet, mese de ping-pong și o mini-păduri urbană, cu arbori și arbuști.

Zona s-a transformat deja radical.

Am redat malul Begăi tuturor timișorenilor. Când ai un loc precum malul Begăi amenajarea lui este necesară și mai ales este importantă pentru comunitate. Ea servește ca loc de odihnă, liniște și promenadă. Tocmai de aceea nu are ce căuta în mâinile celor care îl exploatează în scop personal. Din păcate așa a fost ani de zile. Dominic Fritz a recuperat malul Begăi de la mafia și clanurile din oraș și a readus la viață malul așa cum era el în 1966: un loc al oamenilor, un loc plin de viață, un loc al tuturor timișorenilor. Pe 9 iunie tu alegi dacă vrei să redai puterea interlopilor sau dacă Timișoara va continua pe un drum corect și modern. Alege Dominic Fritz primar, alege Alianța Timișoara Unită“, a declarat Dominic Fritz.

mai mult la:

/buletindetimisoara.ro/dominic-fritz-am-recuperat-malul-begai-de-la-mafia-si-clanurile-din-oras-am-readus-la-viata-malul-asa-cum-era-el-in-1966-un-loc-al-tuturor-timisorenilor-care-serveste-ca-loc-de-odihna-li/

 

 

Lasă un răspuns