USR și-a lansat, luni, candidatul la Primăria Sectorului 5. Este vorba despre Alexandru Dimitriu, avocat şi – în prezent – consilier local în Sectorul 5.

Alexandru Dimitriu a fost secretar de stat în ministerul Justiţiei în ianuarie-septembrie 2021, în perioada în care USR a fost la guvernare.

”În acest moment putem schimba soarta sectorului nostru. Alegerile care vin, scrutinul pe care îl avem în faţă nu este despre alegerea răului mai mic, este despre Sectorul 5 şi despre responsabilitate”, a spus Dimitriu în conferința de presă, potrivit News.ro.

S-a pogorât un blestem al infracţiunilor şi al corupţiei”, a mai spus el, adăugând că în ultimii 20 de ani am avut doar primari condamnaţi penal sau cercetaţi penal, şi i-a enumerat pe Marian Vanghelie, Daniel Florea şi Cristian Popescu Piedone, ”toţi din PSD sau susţinuţi de PSD”.

”Acest stil de a face politică trebuie să dispară. Alternativa este clară, este evidentă. Vorbim de o administraţie în care legea trebuie să domnească”, a mai spus candidatul USR.

Lasă un răspuns