Vă invit să participați la evenimentele pe care le organizăm cu ocazia Nopții Muzeelor Europene. Peste 30 de evenimente și expoziții vă așteaptă în centrul istoric, sâmbătă, între 18.00 și 00.00, într-unul dintre următoarele 8 locuri: Banca de Cultură Apollonia, Turnul Alb, Turnul Negru, Piața Brassai, Poarta Ecaterinei, Turnul Artelor, Turnul Funarilor, Turnul Lemnarului.

Este pentru prima dată când participăm la această serie de evenimente în calitate de organizatori. O altă premieră este implicarea directă în organizare a Băncii de Cultură Apollonia. Am deschis Banca la finalul anului trecut și cred că a devenit deja un reper important în peisajul cultural din oraș.

  • În primul comentariu, programul complet al evenimentelor de sâmbătă, 13 mai.
    Le mulțumesc tuturor instituțiilor care au venit alături de Primăria Brașov pentru a participa la Noaptea Europeană a Muzeelor: Muzeul de Artă Brașov, Muzeul Județean de Istorie, Muzeul de Etnografie, Muzeul Civilizației Urbane, Prima Școală Românească, Muzeul Casa Mureșenilor, Muzeul Amintirilor din Comunism, Centrul Multicultural al Universității Transilvania.
    De asemenea, vă mai anunț că mijloacele de transport în comun cu plecare din zona centrală către cartiere își vor prelungi programul. Aveți detalii în comentarii și vă recomand să folosiți autobuzul pentru a veni și a pleca din centru.

#CulturaBrasov #NoapteaEuropeanaAMuzeelor

Allen Coliban 

Lasă un răspuns