Continuăm dezvăluirile despre cum este căpușată Compania Națională Poșta Română de PNL Sector 1, organizație condusă de Sebastian Burduja. Acțiunea se face tot cu ajutorul PSD.
Rețeta implementată în Sectorul 1 au exportat-o la compania națională. Poșta Română este proprietatea Statului Român prin intermediul Ministerului Digitalizării, care deține 93,7% din numărul de voturi în Adunarea Generală a Acționarilor. Așa se face că mare parte dintre directorii și consilierii angajați la aceasta companie pe indemnizații grase sunt membri PNL Sector 1. Este o ancheta DNA care investighează în acest moment aceste numiri dubioase și contractele supraevaluate, așteptăm cu interes rezultatele ei.
La împărțirea banilor publici de la Poșta Română a fost chemat și liderul PSD Sector 1, Florin Manole. Pe 20 septembrie 2022, Ministerul Digitalizării condus de Sebastian Burduja l-a promovat pe Florin Manole în Consiliul de Administrație al Poștei Române. Pe scurt, o sinecură de partid pe banii statului, cu acordul ministrului Digitalizării.
Cu ocazia numirii în noua funcție, Florin Manole a completat o declarație de avere, 18 octombrie 2022, din care aflăm o serie de lucruri controversate, chiar de competența ANI și DNA.
1. Darul primit la nuntă de liderul PSD, Sector 1, Florin Manole, este de 50.000 euro și 18.500 lei. O nuntă în cel mai frumos stil al social-democrației de caviar ornamentată cu diamante!
2. Soția lui Florin Manole este angajată, cu contract de muncă, la societatea Event House Marketing, controlată de Adrian-Eugen Tudor. Dacă nu știți cine este Adrian-Eugen Tudor vă explicăm noi. Este cel care a fost susținut de PSD în funcția de membru în Consiliul de Administrație al Companiei de Investiții și Dezvoltare Sector 1 SA, aflată în subordinea Consiliului Local Sector 1 și controlată de PNL și PSD Sector 1.
Pe scurt, tot o sinecură de partid pe banii comunității Sectorului 1 și cu acordul ministrului Digitalizării. Adică soția lui Florin Manole este angajată la societatea lui Adrian-Eugen Tudor, cel pe care liderul PSD Sector 1 l-a promovat în board-ul companiei Sectorului 1. Sau, cum ar spune un procuror anticorupție, Adrian-Eugen Tudor a angajat-o pe soția lui Florin Manole, iar în schimbul acestui serviciu a fost numit la șefia Companiei.
USR Sector 1 sesizeaă ANI și DNA pentru șeful PSD Sector 1.

Lasă un răspuns