Fostul primar al Primăriei Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, aflat încarcerat în Penitenciarul Rahova după condamnarea primită în Dosarul Colectiv, le transmite o scrisoare deschisă foarte dură consilierilor locali de la PNL și PSD cu bătaie spre ”Bau-baul care s-a crezut ani întregi vătaf între sclavi”. Le transmite că este foarte supărat pentru refuzul de a fi votată în Consiliul Local hotărârea privind Programul de reabilitare a 101 blocuri din Sectorul 5:

”Pentru cetățenii Sectorului 5, cu dragoste și respect

Păsările cerului îmi șoptesc la fereastră că este bucurie și joc în Consiliul Local… Că Bau-baul care s-a crezut ani întregi vătaf între sclavi a poruncit și a izbit și-a suduit la… stânga și la dreapta. Și-a zis că… oamenii care l-au votat pe Piedone nu merită nici confort în case, nici o viață altfel și nici normalitate la șosea.

Domnule Bau-bau… mi-e așa o greață de tine, împărate fără chipiu, încât îmi vine să urlu și să strig la pereții ăștia în care m-ai vrut vârât!!!

Nu-ți e, mă, RUȘINE să pui consilierii PSD și PNL ( votați de oameni, mă) să refuze anveloparea celor 101 de blocuri prinse în programul de reabilitare termică???

Nu ai niciun dram de respect pentru cetățeanul care îți plătește salariul baban, loază! Niciun dram de respect pentru omul simplu, mă, care ți-a crezut balivernele și te-a votat, mă!

Nu ai visuri, mă! Nu ai perspective, mă! Nu ai suflet, empatie, inimă, mă! Ești fad, inodor, insipid, mă!

/www.stiripesurse.ro/

Lasă un răspuns